Kanocentrum Kanowinkelonline Kanokoopjes Kanoberichten Facebook

< terug naar het nieuws overzicht

NERGENS voordeliger door onze PRIJSGARANTIE !!?? Onze PRIJS is het BEWIJS !!

De Laagste prijsgarantie !!

Kanocentrum Arjan Bloem garandeert de klant altijd de laagste prijs.

Wanneer u een aankoop doet in onze winkel en U kunt binnen 7 dagen na aankoop hetzelfde product elders voor een lagere prijs kopen, ontvangt u van Kanocentrum Arjan Bloem het prijsverschil retour.

U dient dan wel te voldoen aan de voorwaarden van deze laagste prijsgarantie:
•Het product is nieuw, compleet in originele verpakking en direct uit voorraad leverbaar.
•Het prijsverschil moet door Kanocentrum Arjan Bloem controleerbaar zijn door middel van een prijslijst, advertentie, schriftelijke bevestiging van de aanbieder en/of fysieke controle bij de betreffende aanbieder.
•Het product wordt aangeboden in een openbaar toegankelijke winkel.
•Uitgesloten zijn aanbiedingen van/door opheffing, uitverkopen, faillissementsverkoop, groothandelsverkoop, afwijkende leveringsvoorwaarden, demomodellen, beschadigde producten, etc.
•Het prijsverschil moet aanwezig zijn op het moment dat de klant een beroep doet op de laagste prijsgarantie.

Het verschil wordt eenmalig terugbetaald na inname van de originele aankoopbon van Kanocentrum Arjan Bloem en uitsluitend wanneer aantoonbaar is voldaan aan de hiervoor genoemde voorwaarden. De klant ontvangt een kopie van de originele aankoopbon.

Indien de klant bij aankoop in de kanowinkel van Kanocentrum Arjan Bloem kan aantonen dat het product elders en onder bovenstaande voorwaarden voordeliger kan worden aangeschaft, dan zal Kanocentrum Arjan Bloem het product voor dezelfde prijs leveren aan de klant.

Dus......NERGENS VOORDELIGER !!

< terug naar het nieuws overzicht